Deze vegetarische wraps vinden zelfs mijn puberzonen lekker!! Voor een frisse twist serveer je de wraps samen met de salade met rucola, walnoten, appel en pijnboompitten. (Zie mijn blog van 25 februari 2019).
Wat heb ik nodig?
Voor 4 personen:
- 2 el olijfolie
- 2 potten Hak bonen-schotel voor Chili con Carne 700g
- 400 g tomatenblokjes
- 8 tortillawraps
- 150 gram geraspte kaas
- 125 ml zure room
- Tortillachips
Hoe maak ik dat dan?
- Schep de bonen uit de pot in een grote pan en verwarm ze op middelhoog vuur. Als je tijd over hebt kan je nog verse ingrediënten toevoegen, zoals uitje, courgette, paprika's en knoflook.
- Bestrijk de tortilla's met tomatensaus (niet alles opmaken) en schep de bonenpuree in het midden. Leg de tortilla's opgerold in de ingevette ovenschaal. Schenk de rest van de tomatensaus erover en schep de crème fraîche, de gebroken tortillachips en de kaas erover.
- Laat de tortilla's in de oven in 15-20 minuten goudbruin worden. Smullen maar!!

Reactie plaatsen
Reacties